Gratis frakt på ordre over
Kr 2000,-

Våre kurs

Ønsker du mer kunnskap og mangler du et støtteapparat rundt deg?

I dagens samfunn har det til tider blitt vanskelig å fysisk delta på kurs.

Team All About You Norge har samlet alle våre undervisningstilbud på nett, slik at du kan bli en del av et nettverk hvor du får mulighet til å utvikle deg.

Vi sørger for undervisning, gir deg tilbakemeldinger i tillegg til den support som du vil trenge i etterkant. Det er svært ofte det er når man kommer i gang på hjemmebane hvor man står alene, man trenger støtte og oppfølging. Vi er løsningen.

For å sikre at kvaliteten blir opprettholdt, krever det at det avlegges prøver for å motta diplom! Prøvene utføres også via innleveringer på nett.

Nedenfor finner du informasjon om alle tilbudene. Skulle du ha noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt slik at vi kan hjelpe deg.

Vi skreddersyr også egne løsninger!

SERTIFISERT NEGLDESIGNER – ONLINE

Har du ønske om å bli en virkelig god negldesigner, ikke bare en som legger negler, men virkelig perfekte negler, trenger du en utdannelse med oppfølging og kvalitetssikring!

Vi tilbyr dette via opplæring over nett, du blir en del av Team All About You Norge hvor du følger undervisning, får hjelp med dine utfordringer underveis og når du er klar, gjennomføres eksamen over nett. Ved bestått prøve mottar du ditt diplom.

HÅRFJERNING MED SUKKERPASTA – ONLINE

Full opplæring online og support via Team All About You Norge. Her lærer du alt for at du trygt kan gå i gang med behandlinger på egenhånd etter endt kurs!

UV-LACK (GELELAKK) – ONLINE

Muligens verdens beste gelelakk!
Denne pakken er perfekt for deg som vil lære og legge lakk på naturlige negler!

Kopirett © 2022 All About You Norge
Utvikling og drift: INOVEX
All About You Norge
homeapartmentheartenvelopecartphone-handsetbubbleclockmagnifiercrosschevron-down