Gratis frakt på ordre over
Kr 2000,-

Team All About You Norge

Hos All About You finner du et bredt utvalg av nøye utvalgte kvalitetsprodukter. Våres målsetning er å tilby deg kun det beste av det beste. Vi har testet mange produkter, for å vite at vi tilbyr deg det naturlig beste hårfjerningssystemet på markedet. Som følge av våres mange års erfaring i bransjen, er vi kompetente til å gi deg best veiledning.

Ditt team All About You

KURS og OPPLÆRINGSANSVARLIG

Eva Johansen

Jeg er mammaen til Amanda som betyr alt for meg. Vi er bosatt i Aurskog-Høland på en gård sammen med min bedre halvdel og hundene våre Kompis og Fido. Født gründer og er i dag eier av VelværeLoftet og medeier av All About You Norge. Har 2-årig salg og service, videreutdannet til hudpleier med masse ekstra som negldesigner, massør, permanent makeup artist, hårfjerning med sukkerpasta med mer.

På fritiden trives jeg best ute i skog og natur, gjerne på hesteryggen eller hjemme på gården og utvider bondegårdsidyllen. Anser meg selv som en livsnyter!

Mitt mål er å hjelpe flest mulig til å lykkes best mulig med sin business innen velværebransjen. For å gjøre dette vektlegger jeg personlig relasjoner og individuell oppfølging.

WEB OG LOGISTIKKANSVARLIG

Monica Lund

Jeg er hundemamma til to, bosatt i Sarpsborg. Utdannet vernepleier med spesial utdannelse. Jobber og har jobbet mange år innen rus og psykiatri. Er medeier av All About You Norge. Kurset innen hårfjerning med sukkerpasta når All About You startet med dette i Norge. Kort tid etter videreutdannet jeg meg innen negldesign.

Jeg liker at det er ryddig og i orden rundt meg. Alltid vært opptatt av at andre skal ha det bra og All About You skal være med på å bringe velvære inn i hverdagen til andre.

Mitt mål er god struktur og være med å videreformidle velvære til andre gjennom kurs og gode relasjoner.

Butikk og administrasjonsansvarlig

Rebekka Normann Kehus

Jeg er bosatt i Ørje med samboer og to hunder. Jeg gikk fireårig videregående innen interiør og utstilling og utdannet meg til interiørkonsulent med studiespesialiserende og har stor interesse for både mote og interiør. Jeg er også kurset og har erfaring innen negldesign og syns det er spennende å utfolde meg kreativt.

Til vanlig går mye av tiden min til hunder, familie og venner og jeg har også interesse for data.

Mitt mål er å være et positivt fjes utad for All About You Norge og hjelpe kunder med produktforståelse og service.

Kopirett © 2022 All About You Norge
Utvikling og drift: INOVEX
All About You Norge
homeapartmentheartenvelopecartphone-handsetbubbleclockmagnifiercrosschevron-down